Dodaj nas do znajomych
 | 
poszukuję ludzi z Jarocina
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum "Biblioteki w Szkole" Strona Główna -> Hyde Park
Drukuj temat :: Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zakurzona bibliotekara
Gość

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 13:20 pm    Temat postu: poszukuję ludzi z Jarocina Odpowiedz z cytatem

Właśnie minęło 15 lat jak skończyłam studium bibliotekarskie w Jarocinie. Szkoła i atmosfera była super i późniejsze studia wspominam nie tak miło jak tamten czas. Jesli są osoby, które znają tzw Meksyk w Jarocku i chcą pogadać lub może spotkać się po latach to zapraszam Anka z pokoju 9 wtajemniczeni będą wiedzieli kto. A jest jeszcze druga Anka z którą mam nieustanny kontakt. Pozdrawiam i czekam :roll: :mrgreen:
Powrót do góry
panna Maple

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 13:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam! Też kończyłam Meksyk, ale nie tak dawno temu. Byłam przedostatnim rocznikiem, który kończył niezapomniane POKB. Na szczęście można już było zrobić magisterkę na UAM-ie w Jarocinie, z czego skwapliwie skorzystałam. Gdzież było by lepiej bibliotekarkom, niż w pałacyku, w którym straszyło? A pokój nr 9 był najlepszy ze wszystkich. Very Happy To był wspaniały okres w moim życiu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich POKB-owców
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
antykwa

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 13:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczęściary!!!! Ależ Wam zazdroszczę!!! Ja załapałam sie "tylko" przed 20 laty na dwutygodniowy kurs UKD. Niesamowite przeżycie!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
patti

PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 18:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!
Też kończyłam POKB.. tylko, że w 2000 r. Potem był licencjat i magisterka, też w Jarocinie. Miło zatem spotkać (choćby wirtualnie) Koleżanki po fachu, ze słynnego pałacyku Wink
Pozdrawiam ciepło
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka72
Gość

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 11:03 am    Temat postu: Jarocin Odpowiedz z cytatem

Jak dobrze licze to ja też kończyłam jarocin 15 lat temu. Numery pokoju już nie pamiętam, chyba 7. Mieszkałam z Iloną Tatianą Kosą Anką. To ja Kurczak.Super czas super ludzie,którz dotąd śniąmi się po nocach Laughing
Powrót do góry
Andzia

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 13:50 pm    Temat postu: poszukuję ludzi z Jarocina Odpowiedz z cytatem

Dzięki ludeczkowie, że Wy też miło wspominacie tę szkołę. Będę teraz funkcjonowała jako Andzia, a nie zakurzona bibliotekara. Buźka dla wszystkich Very Happy
Jan Bieździeroń
Gość

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 3:07 am    Temat postu: długo was szukałem i ... znalazłem Odpowiedz z cytatem

Kurczaku! Anko! a może też Barbie i Koso!To ja ! Bieździeroń z Wieży, co to mieszkał z Muchozolem! Pamiętasz/cie? Pamiętacie "Alodię" ? (Gryczaną oczywiście) Pamietacie Bubę ? Kudżawę? Czy wicie że nasz kolega - pózniejszy zakonnik jest misjonarzem na Madagaskarze? Ech, tyle rzeczy sie wydarzyło a ja ciagle tak dobrze wspominam tamte dwa lata. Wicie , rozumicie, toysze- napiszcie, pogadamy. Kilka lat temu odwiedziłem- z rodziną- nasz Zamek - kiedy usłyszałem ze Pani Zuzanna "ciągle pracuje" łzy same mi napłyneły do oczu. szukałem pzostałych panów z naszego rocznika- bezskutecznie.
Powrót do góry
Jan Bieździeroń
Gość

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 3:13 am    Temat postu: moje GG i icq Odpowiedz z cytatem

GG 2136846
IseekU 472620744

Jan Bieździeroń
(Arek B. )
Powrót do góry
B.M.
Gość

PostWysłany: Nie Lut 18, 2007 20:06 pm    Temat postu: Jarocin Odpowiedz z cytatem

Kończyłam POKB w Jarocinie w 1979 chyba roku...to były czasy!Było nas ok.54 słuchaczy w tym 4 chłopców.
Może ktoś się odezwie z mojego rocznika, wtedy jeszcze było roczne studium.Pozdrawiam.
Dobre ,stare czasy, to już będzie za chwilę 30 lat!
B.M.
Powrót do góry
J.
Gość

PostWysłany: Sro Maj 09, 2007 16:23 pm    Temat postu: POKB Jarocin Odpowiedz z cytatem

Ukończyłam dwuletnie studium POKB w Jarocinie w 1985 roku. Mimo że minęło już ponad 20 lat wciąż jest to dla mnie najpiękniejszy okres mojego życia. Wspominam go z sentymentem i żałuję, że tak szybko przeminął. Wciąż jednak jestem ciekawa czym były zjawiska paranormalne, które dały się we znaki większości mieszkańców pałacyku ?! Osobiście ich doświadczyłam!...

J..
Powrót do góry
annanar
Gość

PostWysłany: Pią Maj 11, 2007 7:49 am    Temat postu: Jarocin Odpowiedz z cytatem

Very Happy
Witam wszystkich!
Miło mi sie zrobiło jak odnalazłam tę stronę. Jestem ostatnim rocznikiem Studium B. zaocznego.Potem był licencjat i mg-sterka. Niezapomniane wrażenia!!! utrzymuje kontakt z kilkoma osobami i zawsze mam chec wrocic do ZAMKU! to bylo niesamowite, najlepsze lata mojego zycia. Mile wspominam wykladowcow ktorzy wiercili mi dziure w brzuchu: mgr Ciesielska i Dr Piekarskiego. Szkoda tylko ze od czerwca CEBID przestaje istniec.....
pozdrawiam wszystkich zamkowiczów
Powrót do góry
Tess
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 10, 2007 21:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja skończyłam Jarocin w 1987 roku. To były najpiękniejsze dwa lata w moim życiu. ,,Cudo na patyku". Tak bardzo chciałabym skontaktować się z kimś kto był tam razem ze mną. Pisałam pracę dylomową z polskiej literatury fantastyczno-naukowej dla dzieci i młodzieży. Pozdrawiam
Powrót do góry
jola66
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 13:22 pm    Temat postu: Jarocin Odpowiedz z cytatem

Ja spędziłam w Jarocinie 4 lata, 2 lic. i 3 mgr. Byłam ostatnim rokiem mgr, ponieważ wszystkie pozostałe będą kontynuować naukę w Kaliszu. Na zamku naprawdę straszyło, nocowałyśmy na poddaszu w pokoju 24.
Powrót do góry
Asik
Gość

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 10:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja byłam w drugim roczniku, który robił licencjat. Skończyłam w 2004 r. a potem w latach 2004-2006 zrobiłam tam studia magisterskie zaoczne Smile
Powrót do góry
Aga_76
Gość

PostWysłany: Sro Sty 13, 2010 18:07 pm    Temat postu: POKB Odpowiedz z cytatem

Witam Very Happy ja rozpoczęłam naukę w Jarocinie 1997-99 potem robiłam licencjat w latach 1999-2001 i sporadycznie tam nocowałam ponieważ chodziłam w trybie dziennym. Trochę minęlo ale fotki mam porobione i jest co wspominać Very Happy pomagają na dołka Wink Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum "Biblioteki w Szkole" Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach