Krowa w kinie Nowa podstawa programowa z pomocą biblioteki szkolnej Wszystko gra. Wybór materiałów repertuarowych Biblioteki w Szkole Vademecum nauczyciela bibliotekarza Na szlaku edukacji czytelniczej i medialnej w szkołach ponadgimnazjalnych Zbiory specjalne-nieksiążkowe w bibliotekach. Poradnik metodyczny
Dodatkiwa godzina :(
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum "Biblioteki w Szkole" Strona Główna -> Biblioteka w Szkole - Forum Ogólne
Drukuj temat :: Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jacko

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 21:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

godziny można blokować
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: Pon Maj 25, 2009 8:20 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem,że blokować można.Ale obserwuję koleżankę prowadzącą szkolny teatr. To jest kilka godzin pracy w tygodniu. Wtedy są sukcesy, 3 - 5 przedstawień w roku. Obserwuję też w innej szkole koleżankę spotykającą się raz w tygodniu. Jeszcze żadnego przedstawienia z tego nie było.
Powrót do góry
wichrowe wzgórze
Gość

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 10:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądało w praktyce !
Jeżeli w mojej szkole każdy nauczyciel zaproponuje koło / bo na to wygląda, ze tak własnie będzie/ , to wyjdzie ich ok. 20 w tygodniu , a szkoła liczy ok. 270 ucznów. Liczby mówią same za siebie.
Powrót do góry
Izabela Gwiazda

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 10:56 am    Temat postu: plan Odpowiedz z cytatem

Czy pisałyście plan na dodatkową godzinę.Jak to uczynić aby było poprawnie metodycznie?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum "Biblioteki w Szkole" Strona Główna -> Biblioteka w Szkole - Forum Ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach